top of page

Zábavní park Tanzania

Kam s dětmi za nepříznivého počasí v Praze? Vydovádějte se v zábavním parku Tanzania. Na co se tu můžete těšit?

 

Výhodou ošklivého počasí v Praze je, že i tak je tu vždycky co dělat. Míst kam vyrazit je mnoho. My se tentokrát vydali prozkoumat zábavní park Tanzania, že kterého vám přinášíme podrobný report.


Kudy kam

Herničku najdete na Veronském náměstí 15 v Praze.


Zaparkovat můžete přímo před vchodem, kde je placené parkoviště nedalekého Albertu. 2 hodiny stání jsou tu zdarma, každá další za 50 Kč.


Pokud se vypravíte s kočárkem, čeká vás na začátek výletu trochu komplikace v podobě 3. pater schodů bez výtahu. Kočárek je přitom možné zaparkovat venku v uzavíratelné "kleci".


Je to pro vás z ruky? Inspirujte se dalšími zajímavými místy v Praze průvodci do deště.


Zábava


Pokud zdoláte prvotní překážky ocitnete se v obrovském prostoru plném zábavy pro menší i větší děti, který nabízí aktivní vyřádění v podobě trampolín, prolézaček, klouzaček a dalších prvků pro děti.

Zřejmě největší dominantou herny je obří prolézačkový hrad plný zatáček, překážek, unvitř něhož najdete i vzduchová děla střílející balónky.

Najdete tu i část herničky s balónkovým bazénkem vyhrazenou nejmenším dětem na kterou dobře vidíte i od stolečku s kávou.

Mezi další zajímavé atrakce patří také skákací hrad či kruhová skluzavka pro děti, kterou jsou součástí základního vstupného.

Milovníky interaktivní zábavy jistě zaujme interaktivní stěna či virtuální realita (ta je ovšem za příplatek 70,-)


Na některých překážkách je již viditelné, že nějaký ten pátek slouží, na funkčnosti jim to však neubírá.

Stravování

V herně je zakázáno konzumovat vlastní nápoje a potraviny.


Na místním baru si však můžete objednat kromě kávičky a limči i něco na zub. V nabídce najdete třeba kuřecí řízek s hranolky, kuřecí tortilly, panini nebo pizzu.


Kromě jídla je na místním baru k dostání také náš Dováděník, a to hned v obou svých verzích - pro předškoláky i školáky, a to včetně autorského podpisu.

Zvažujete-li tedy nákup originálního dárku v podobě zážitkového deníčku nabytého nejkrásnějšími dětskými zážitky, pak tu máte jedinečnou možnost knihu si prohlédnout a nákupem zde také ušetřit na poštovném.

Ceny


Děti do 1 roku zdarma

Děti do 3 let 159,-

Děti do 15 let 229,-

Starší 15let zdarma


Vstupné je celodenní, ale neplatí pro opakovaný příchod.


V Tanzanii kromě běžné zábavy můžete zažít také báječnou narozeninovou oslavu. Vy si dáte kafíčko a děti se do sytosti vydovádí na atrakcích.


Rádi byste si uspořádali oslavu v soukromí, ale nemáte čas vymýšlet dětem zábavu? Nechte to na nás! Dováděník nově nabízí realizaci narozeninového programu přímo na vaší zahradě, v parku či v jiné vámi vybrané lokalitě.







Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page