top of page

Vánoční tvoření pro děti

Zpříjemněte si společné čekání na Ježíška veselým vánočním tvořením. Připravili jsme si pro vás velkou Pinterest galerii plnou inspirace na stromečkové tvoření pro malé i velké tvořílky.

 

Lepeníčko, lepení


Stačí lepidlo, papír nebo trocha třpytek a krásný vytvoř je na světě.

Zdroj: Pinterest


Otisky rukou

Nebojte se trochu umazat a tvorbu si pořádně užít. Stačí natřít ručičku barvou a dát se do díla. Nebo můžete zvolit suchou variantu pomocí obkreslování.

Zdroj: Pinterest


Malování rukama zcela jednoznačně patří k aktivitám, které by si mělo vyzkoušet každé dítě, nejen že je velmi zábavné, ale také podporuje jejich rozvoj. Proto tento zážitek rozhodně nesmí chybět ani v Dováděníku, zážitkového deníčku pro předškoláky.

Užijte si společně zábavu, vyfoťte se při aktivitě, nalepte fotku a vyhněte se do plnění dalších úkolů. Výsledkem vám bude jedinečná a originální kniha plná vzpomínek na nejkrásnější období života vašich dětí.


Recyklace materiálu


Není nad využití již nepotřebného kartonu, trubiček od toaletního papíru či plata od vajec. Inspirovat vás může pár následujících nápadů.

Zdroj: Pinterest


Skládačky


Pár přehnutí papíru dokáže zázraky, které se mohou stát krásným vánočním přáním, dekorací i dárkem pro nejbližší.

Zdroj: Pinterest


Stačí kousek papíru a zábava Jeho skládáním si můžete zkrátit nejeden dlouhé zimní večery je na světě. Vyzkoušejte také origami a vykouzlete si krásnou vánoční výzdobu nebo třeba zvířátka.

Právě tento úkol, a mnoho dalších pro šikovné ručičky, na vás čeká v Dováděníku pro školáky. Knížce plné zážitků skutečného dětství. Pořiďte Dováděník svým dětem, vnoučatům a originální vánoční dárek je na světě.


Ostatní materiály


Máte doma zbytky nevyužitých materiálu? Kreativitě se meze nekladou. Zkuste se zamyslet, jak je využít při tvorbě a pusťte se do práce.

Zdroj: Pinterest


Jehla, nit a provázky


I šikovnější ručičky si přijdou na své. Máte-li pevnou ruku a trochu té trpělivosti, jistě pro vás nebude problém pustit se do výroby stromečku za pomoci nití. Výsledek bude stát za to.

Zdroj: Pinterest


Ať už máte rádi tvoření, či raději dáváte přednost zimním radovánkám, přejeme vám krásné prožití svátků přesně podle vašeho gusta.


Krásné Vánoce přeje


Katka a Dováděník


Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page