top of page

Vlčí doupě - skvělá kavárna pro maminky v Jaroměři

Vychutnejte si kafíčko a chutný dortík v pohodlí nové kavárny s dětským koutkem v Jaroměři. Čeká na vás celé městečko zábavy.

 

Vyrazili jsme s Dováděníkem otestovat novou kavárničku Vlčí doupě v Jaroměři, na kterou pěje chválu celé široké okolí. A není divu, je vážně o co stát.


Z nedávno otevřené kavárny přímo čiší mateřská zkušenost, která vytvořila tohle místo na míru všem maminkám. Postrádat tu proto nebudete nic, co k běžnému fungování s dětmi a klidnému posezení potřebujete.


Jak zabavit děti


Zábava pro nejmenší tu na sebe nenechá dlouho čekat. V těsné blízkosti stolečků se totiž nachází velké dětské hřiště s mnoha zábavnými prvky pro menší i větší děti.


Ty nejmenší můžete mít snadno na dohled i dosah v zóně pro nejmenší, která je vybavena pěnovým polstrováním ze všech stran a množstvím hraček příhodných věku.

Větší děti bez pochyby nepřehlédnou hlavní dominantu herny, kterou je městečko s domky různých profesí.

Každý z nich je navíc zcela příhodně vybaven náčiním a hračkami daného tématu. Kluci budou jistě uneseni z policejní stanice, hasičů nebo dílny s nářadím. Holčičkám bude možná více imponovat třeba kadeřnický salon nebo kuchyňka.

Pro ty co nikdy neztrácejí energii je tu v patře také hřiště s balónkovým bazénkem a klouzačkou.

A na ty, kteří mají naopak rádi trochu soukromí, tu čeká další oddělená část s policemi plnými hraček.

Zázemí pro děti i maminky


Myšleno je tu i na relax a další potřeby dětí i maminek. Pohodlné krmící židličky, kojící zóna, přebalovací pult i vhodně vybavené záchody jsou tu samozřejmostí.

Místa jako je tohle jsou pro maminky zkrátka rájem a jedinečnou možností, jak získat trochu času sama pro sebe, jen tak poklábosit nebo si konečně jednou vypít teplou kávu.


Pořídit si tu navíc přímo na místě můžete i náš Dováděník, skvělý narozeninový dárek a vzpomínku pro celou rodinu.

Na výběr tu máte z obou verzí knih - pro předškoláky i školáky, takže si nemusíte lámat hlavu s objednávkami přes internet. Navíc si tu knížku můžete v klidu prolistovat a dopodrobna zjistit, co všechno na jejího nového majitele čeká.


Další služby


Skvělý prostor pro rodiče i děti se přímo nabízí k uspořádání narozeninové oslavy, jejíž organizace tu není žádný problém.


Ve Vlčím Doupěti budete brzy moci využít také hlídání dětí a naplno se ponořit do práce či rozhovoru s kamarádkou v pohodlí kavárny.


Naše hodnocení


Nezbývá nám zkrátka, než Vlčí Doupě doporučit všem, kteří se vydají tímto směrem cestovat. Protože nejen hernička, ale i chutné dortíky a příjemná obsluha je to, co dělá tuto kavárnu novou Mekkou odpočinku širokého okolí.


Teď už snad jen doufat, že jste z okolí nebo se vydáváte do východních Čech brzy na výlet.


A nemáte-li přeci jen cestu, nezoufejte, Dováděník pořídíte i na e-shopu.



A na našem blogu si jistě brzy najdete další bezva tipy, kam vyrazit. Tak odebírejte náš newsletter a žádná zábava vám už neuteče.




Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page