top of page

S dětmi v Praze - Národní zemědělské muzeum

Muzeum, které nabízí hravé prvky pro děti, simulátor bagru, traktory pro kluky a vaření pro holčičky.

 

Hledáte-li zajímavé místo, kam vyrazit ve dnech volna s dětmi, když počasí zrovna nepřeje? Vyzkoušejte národní zemědělské muzeum.


Během prohlídky expozic se s návštěvou jednotlivých pater ocitnete vždy v tematicky rozdílném prostředí. Pokud máte kluky, začněte od nejnižšího podlaží, tam na vás totiž čekají


Traktory


V tomto patře má vás čekají nejen exponáty starých druhů traktoru, ale hlavně šlapací a odrážejí vozítka pro děti, na kterých mohou prohlídku absolvovat. A budou-li mít štěstí, vyjde na ně i připojovací vozík, a to je hned dvojitá radost.

Za příplatek u hlavního vstupu je možné také vyzkoušet simulátor bagru nebo traktoru.


Lesnictví a rybářství

V dalším patře se můžete těšit na celkem hravou expozici zaměřenou na těžbu dřeva a rybolov. Děti si tu mohou vyzkoušet rybářský oblek, obkreslit rybu nebo ji rovnou samo ulovit.

Hledáte další tipy na skvělou zábavu s dětmi a nebaví vás pořád dokola pročítat články a donekonečna googlit? Ušetřete si čas i nervy s průvodcem zábavných indoor aktivit v Praze.

Zemědělství


I v další části muzea věnované chovu zvířat a pěstování rostlin si děti najdou to své. Mohou tu umístit plyšová zvířátka do správných obydlí, navštívit malý zvířecí chlívek nebo si "upéct" chleba z modelíny.

Gastronomie


V nejvyšším patře muzea najdete část věnovanou stravování a úpravě pokrmů. Děti si tu mohou pohrát na obchod a kuchaře.


Pokud stihnete prozkoumat všechna zákoutí muzea a ještě vám zbyde síla, zajděte se podívat na volně přístupnou střechu s obilnou zahrádkou a pěkným výhledem do okolí.


Chcete více bezva tipů na zábavu s dětmi? Přihlaste se k odběru novinek.


Stáhněte si naše zábavné obrázkové kvízy a rozjeďte zábavu v pohodlí domova. Nikam nemusíte, stačí objednat zábavu máte k dostání ihned na vašem mailu!




Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page