top of page

Ledové sochy v Praze

Kam s dětmi v zimě v centru Prahy? Máme pro vás skvělý tip na rodinný výlet a k tomu soutěž o vstupy na pohádkové sochy z ledu.

 

Venku je zima děti, hurá ven!


O tom, že zima může být zábavné nejen na horách, ale i v centru hlavního města, jsme se přesvědčili na vlastní kůži a vám bychom rádi tenhle skvělý zážitek také doporučili.


Teple se oblečte - vyrážíme na dech beroucí výstavu soch z ledu.



Čtěte do konce a vyhrajte rodinné vstupné zdarma!


Výstava ledových soch ICE MAGIC


Výstava ledových soch je unikátní podívaná v centru Prahy, na které můžete na ploše 300 metrů čtverečných obdivovat na 70 soch známých pohádkových postaviček vytvořených z ledu.



Sochy pro vás na výstavu připravilo 23 uměleckých řezbářů, které je vytvořili tvarováním velkých ledových bloků o celkové hmotnosti 180 tun! 3000 hodin práce a výsledek? Perfektní!


Fascinující výstava ICE MAGIC je mistrovským dílem umělců, kteří se naučili dokonale pracovat s tímto nestálým, pod rukama tajícím materiálem.



Nezapomeňte na teplé oblečení


Pokud plánujete návštěvu této výstavy, nezapomeňte na vhodné oblečení. I když venku může být hezký, teplota uvnitř místnosti je velmi nízká, aby sochy zůstaly v neporušeném stavu. Doporučuji proto vrstvené oblečení a teplé boty. Děti si navíc mohou užít jízdu na ledové skluzavce, proto není na škodu volit pro malé návštěvníky kalhoty do sněhu a pořádně rukavice.



Čas strávený s rodinou


Výstava ledových soch je skvělým způsobem, jak strávit den s rodinou. Vaše děti budou fascinovány uměleckým výtvory a vy si užijete společně okamžiky s vašimi nejbližšími.


 

Nezapomeňte si tyto vzácné chvíle poznamenat do zážitkového foto deníčku Dováděník, ve kterém na vás a vaše děti čeká 33 zábavných úkolů, které neodmyslitelně patří k dětství.




Foťák s sebou


Určitě si nezapomeňte dobře nabít telefon, protože odejít odsud bez fotky by byl hřích. Zvěčnit si tu můžete sochy samotné nebo využít jednoho z foto spotů, kde se můžete vyfotit na ledovém trůnu, s rodinou Adamsových nebo s celou tlupou neposedných mimoňů.


Ti se navíc rozutekli po výstavě a poschovávali se i na místa, kam vůbec nepatří.

Odhalíte je všechny?



Na co se můžete na výstavě ledových soch ICE MAGIC těšit?


Expozice se skládá z několika větších místností, ve kterých se můžete těšit na postavičky z různých animovaných pohádek.



Hned v první vstupní místnosti vás mimo jiné přivítá mamut majestátních rozměrů, kterého znáte z Doby Ledové, nedaleko od něj jeho kamarád Sid nebo zvířátka ze Lvího Krále.



V další místnosti najdete třeba Mimoně nebo Krtečka. V poslední zóně se můžete těšit i na Ledové Království a jeho hlavní hrdiny v precizním detailním provedení.



Do kdy výstava ledových soch trvá?


Tuto unikátní ledovou expozici můžete navštívit od 16. prosince 2023 do 15. dubna 2024 a to každý den od 10 do 20h.


Kam vyrazit na výstavu soch z ledu?


Výstavu naleznete v Riegerovych sadech v Praze.


Stačí do Google map zadat Ice Magic - Prague, zaparkovat v ulici Chopinova (pozor modrá zóna) nebo dorazit autobusem na zastávku U Prdlačky.



Vstupenky a ceny na výstavu ICE MAGIC


Vstupné je možná zakoupit přes webový portál TicketLive na konkrétní den a vybraný časový slot. Každému návštěvníkovi je vymezen čas na prohlídku okolo 20 minut. Za tuto dobu si stihnete bez problémů všechny sochy prohlédnout.



Ceník vstupného na výstavu ledových soch ICE MAGIC


Dospělí (starší 12let) 300,-

Dítě (nad 2 roky) 250,-

Rodinné vstupné pro 3 osoby 800,- pro 4 osoby 950,- nebo pro 5 osob 1100,-



Vstupné není z nejlevnějších, ale je pro děti nevšedním a ojedinělým zážitkem. Proto dáváme výstavě palec nahoru.


Soutěž - Získejte vstup zdarma


Na našem Facebookovém profilu Dováděník můžete v období od 6.1. - 21.1.2024 soutěžit o rodinné vstupné. Zapojte se do soutěže a užijte si bezva rodinný výlet zdarma.



Nezapomeňte se také přihlásit k odběru novinek a další tipy na výlety a soutěže vám neutečou.

Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page