top of page

Za zábavou i odpočinkem do Koala café

Vaše děti mají energie na rozdávání, ale počasí venku zrovna nepřeje? Rádi byste si užili chvíle pohody u kafíčka, ale děti vám tohle zkrátka nedopřejí? Vyrazili jsme pro vás otestovat pražskou kavárnu s hernou obřích rozměrů. Byla by to pravé pro vás? Čtěte.

 

Koala café je dětské indoorové hřiště s příjemným posezením ve kterém si najdou zábavu děti každého věku. Rodičům navíc nabízí příjemné zázemí s výhledem na děti, občerstvením a wifi zdarma. Zatím co si děti hrají, vy máte šanci zařídit nezbytnou e-mailovou korespondenci nebo si prostě jenom chvilku odpočinout.

Na co se můžete těšit?

ZÓNA PRO NEJMENŠÍ


Rodiče batolat a dětí do 3 let jistě ocení oddělenou sekci pro nejmenší , která se nachází v těsné blízkosti kavárny. Máte tak skvělý přehled o tom, co vaše dítko zrovna vyvádí, když si zrovna nehrajete společně.


Těšit se můžete na molitanové kostky, balony, hopsladla, posouvačky, prolézačky, klouzačky i balonkový bazének. To vše v bezpečné pečlivě vypolstrované a oplocené zóně.



Prolézačkový hrad

Hlavní dominantou celého prostoru je bezesporu obří prolézačkový hrad plný schůdku, lávek, trubek a klouzaček, který vyzývá k důkladnému průzkumu nebo dobrodružné hře na honěnou.

Pevná konstrukce poskytuje skvělou možnost doprovodu rodičů do všech částí hradu, takže si průzkum mohou užít menší děti i akční maminky a tatínkové.


Závodní dráha


Milovníci rychlých kol a "motorismu" se jistě do sytosti vydovádí na závodním okruhu vedoucím pod prolézačkových hradem. V nabídce jsou odrážedla různých velikostí a tvarů i šlapací čtyřkolky s volantem pro větší děti.

Kostkohraní


Malí inženýři, kreativci a dost možná i hraví tatínci si jistě oblíbí další oddělenou část herny plnou plastových mega kostek. Těch je tu opravdu hodně, takže nejen, že se tu vy i vaše ratolesti můžete zabavit na dlouhou dobu, ale s trochou kreativity můžete také vyčarovat stavby, bludiště či dráhy obřích rozměrů. Na tuto část herny bohužel není vidět z kavárny.

Další aktivity

Kromě klasické návštěvy se čas od času můžete zapojit i do speciálních aktivit jako třeba zdobení kraslic nebo malování kachliček. Výsledek jednoho takového tvoření můžete vidět při příchodu do herny nedaleko kouzelného zrcadla.


Kde Koalu najdete?


Koala café se nachází městské části Praha Hostivař.


Adresa:

Dolnoměcholupská 209/17, Praha 10


Pro návštěvu není třeba předchozí rezervace, ale máte-li specifické dotazy, obrátit se můžete na telefonní číslo: 777 112 039


Kdy přijít a na kolik to vyjde?


Cena vstupného je bez časového omezení, proto chcete-li si užít dovádění do sytosti, můžete vyrazit už dopoledne. Otevřeno je každé úterý - neděli od 10 do 19h.

Naopak máte-li v plánu si prostory spíše okouknout a v rychlosti vyzkoušet, můžete využít zlevněného vstupného poslední hodinu před zavírací dobou.


Pokud se vám herna zalíbí, můžete si pořídit také více vstupovou zvýhodněnou permanentku nebo tady třeba uspořádat narozeninovou oslavu.

Ceník:


Dospělí 50,-

Dítě do 1 roku zdarma

Dítě od 1 do 3 let 150,-

Dítě od 3 do 15 let 250,-


Navštívili jste toto zařízení? Dejte nám vědět do komentářů, jak se vám tu líbilo.


Přejeme příjemnou zábavu!

Comments


Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page