top of page

Velikonoční nákupní inspirace

Jak si zpestřit letošní Velikonoce? Inspirujte se zajímavými tipy na originální velikonoční dárky pro koledníky i designovou bytovou dekorací.

 

Chtěli byste letos překvapit koledníky zajímavým nevšedním dárkem, který vynikne mezi tunami sladkostí a vajec? Co třeba tyto?


Dováděník


Uchovejte nejkrásnější vzpomínky vašich dětí v zážitkovém foto deníčku. V knize najdete 33 zážitků, které by mělo zažít každé dítě dříve, než vyroste. Kniha je vyrobena ve verzích pro malé děti a školáky.


Dětské stylové hračky a dekorace


Ovečky, kuřátka, slepičky a další veselá zvířátka k Velikonočním svátkům prostě patří. Přibalte k Dováděníku některou z těchto designových hraček a krásný velikonoční balíček bez zbytečných sladkostí je na světě.

Lesito


Dřevená vajíčka


Nerozbitná, skladná a navíc stylová, taková jsou dřevěná vajíčka a zajíčci od D&P wood. Dáte přednost čistému dřevu, jednobarevnému zdobení či si objednaný produkt sami dozdobíte?

D&P wood


Vlněná hnízdečka


Tuto krásnou přírodní dekoraci můžete využít nejen jako hnízdečko pro ptáčky. Hodit se bude třeba jako měkoučká postýlka pro právě ozdobená vajíčka či kvetoucí větvičky i další přírodniny.

Tulouš



Bytové dekorace na zeď


Jednoduchá veselá dekorace je originální koledou, která oživí pokojíček každého koledníčka.

Branity


Dřevěné mini dekorace


Moderní způsob, jak obejít pracnou výrobu křehkých vejdunek. Ozdobte si letos první kvetoucí větvičky dřevěnými dekoracemi, které po skončení svátků pohodlně uložíte a za rok využijete znovu. Designové, jednoduché a krásné.

Dědova dílna


Pletené dekorace


Další alternativou "nerozbitných" dekorací mohou být také pletené či vyšívané dekorace velikonočních tvarů. Tyhle stojí za to.

By Sazannee


Velikonoční vyšívání


Skvělý velikonoční dárek, který nejen rozzáří velikonoční košík svou originalitou, ale také bezva způsob, jak podpořit rozvoj dětské motoriky.

DJM - Dřevo z vesnice



Přejeme vám ničím nerušené velikonoční svátky plné dětského smíchu, radosti a dovádění.












Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page