top of page

Solná jeskyně s dětmi - zábavný způsob podpory imunity

Jsou vaše děti pořád nemocné? Vyzkoušejte blahodárné účinky solné jeskyně.

 

Dva dny ve školce, týden doma, a tak pořád dokola... Máte pocit, že to snad nikdy neskončí? Vyzkoušejte osvědčený způsob podpory imunity návštěvou solné jeskyně.


Mohou do solné jeskyně děti?


Samozřejmě! Z hlediska jejich zdraví je to více než prospěšné pro všechny věkové kategorie od nejmenších miminek až po seniory.


TIP: My jedno takové místo objevili v Centru Pohody a Relaxu na adrese Jabloňová 2992/8, Praha 10. Které bych vám ráda v následujícím článku představila.


Kdy mohu do solné jeskyně s dětmi?


Kapacita solné jeskyně je omezená, proto je třeba si vždy před návštěvou dopředu zarezervovat své místo. Pokud plánujete návštěvu s dětmi, rezervujte si termín, který je pro ně vyhrazen.


Nejen, že se pak mohou děti těšit z přítomnosti dalších kamarádů a společně si hrát, ale také se tu počítá s trochu větší mírou hluku a pohybu, která by mohla v jiných případech ostatní bezdětné návštěvníky rušit.


Jak to tu chodí?


Po příchodu na recepci uhradíte na místě vstupné, sundáte si boty a bundy a uložíte osobní věci do skříněk na zámek. S sebou je třeba mít jen bílé ponožky, které si před vstupem do jeskyně převléknete.


Teplota uvnitř se pohybuje v rozmezí mezi 19 - 22 stupni, u vstupu si proto můžete vzít deku, která je v ceně vstupného.


Uvnitř se můžete těšit na relaxační polohovatelná lehátka, příjemné osvětlení, relaxační hudbu a spoustu hraček pro děti. Je to vlastně podobné jako na pláži, jen místo písku jsou na zemi krystalky soli, ze kterých děti mohou dělat kupy, nabírat je lopatkou do náklaďáků nebo kopat díry plastovými bagry.



Kdy návštívit solnou jeskyni a kdy raději zůstat doma?


Solnou jeskyni je zakázáno navštěvovat s jakýmikoliv příznaky respiračního onemocnění i s drobnou virózou, a to jak u dětí, tak u dospělých.


Naopak je skvělým nástrojem pro léčbu onemocnění horních cest dýchacích, kožního onemocnění - kožních alergií, atopického ekzému, srdečních a cévních onemocnění, chorob zažívacího traktu, poruch nervového systému, imunity, metabolismu a dalších.


Kolik stojí vstupné do solné jeskyně?


Základní vstupné pro dospělého 190,-


Děti:

Každý rodič má v ceně vstupu jedno dítě do dovršení 10let zdarma.

Miminka do 1 roku vždy zdarma.

Děti do dovršení 8 let 50,-

Děti do 12let 70,-


Studenti, senioři, ZPT 110,-.


Při pravidelné docházce, která se pro léčbu chronických onemocnění doporučuje máte možnost zakoupení výhodných více vstupových pernamentek.

 
foto_kniha_pro_deti
 

Líbil se vám článek? Přihlaste se k odběru novinek na další tipy a zábavu s dětmi.

Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page