top of page

KUK - festival pro děti od 1 roku do 3 let

Putovní herna KUK nabízí bezpečné prostředí pro hru nejmenších dětí i jedinečné kulturní zážitky pro batolata. Kde a kdy ji najdete a na co se s nejmenšími návštěvníky můžete těšit?

 

Hledáte kreativní prostor, kam vyrazit s miminkem či batoletem za zábavou? Vyrazte za poznáním a hrou na unikátní dětský festival KUK.


KUK_herna_pro_nejmenší

CO KUK DĚTEM NABÍZÍ


Jedná se putovní projekt s unikátním konceptem zaměřeným na podporu rozvoje dětí od 10 měsíců do 3 let. V rámci jednotlivých zastávek můžete navštívit dětskou hernu, která je vytvořena na míru nejmenším zákazníkům, batolecí divadlo a další zajímavé aktivity zaměřené na první krůčky k pozitivnímu vnímání divadelní a hudební kultury.


V ČEM JE KUK FESTIVAL JEDINEČNÝ?


Svou specializací se KUK vyhraňuje na velice úzkou cílovou skupinu těch opravdu nejmenších návštěvníků. V herně se nepohybují starší, pohybově zdatnější a divočejší děti, čímž je batolátkům zajištěn bezpečný prostor pro svobodný pohyb a hru.



DIVADLO PRO NEJMENŠÍ


Kromě samotné herny je možné účastnit se také speciálního programu, ve kterém si můžete vybrat z různých druhů divadel pro nejmenší či dalších zajímavých workshopů.



Vzhledem k putovnímu charakteru herny je její podoba a program v rámci jednotlivých prostorů pokaždé trochu rozdílný. Vždy si ale můžete být jistí, že bude na míru šitý dětem od 1 roku do 3 let.



Z herních prvků se mohou děti těšit třeba na senzorický koberec, malou indiánskou vesničku, obří dřevěné bludiště, bazénky s balonky, polštářky a hračkami, kostičkovou zónu, activity boardy a další zábavu.



Vzhledem k zachování čistoty je samozřejmě nutné přezutí, proto si s sebou nezapomeňte zabalit přezůvky pro sebe i pro dětičky.


indiansky_stan_pro_deti_Dovadenik

Uchovejte si společné vzpomínky na nejkrásnější chvíle mateřství.


Pořiďte si unikátní dětský foto deník Dováděník, plňte hravé výzvy a vytvořte pro děti knihu nejkrásnějších rodinných zážitků.


 

KDY A KDE SE KONÁ KUK FESTIVAL A KOLIK STOJÍ


Právě skončil první Kuk na Praze 9, který jste měli příležitost navštívit v galerii Pragovka. Návštěvnost festivalu se těší velkému zájmu a tak doufáme, že se na toto místo nebo do okolí v budoucnu zase vrátí. Pokud, ale nechcete čekat, můžete vyrazit na některou z dalších plánovaných zastávek.


NEJBLIŽŠÍ PLÁNOVANÉ HERNY A DIVADLA PRO NEJMENŠÍ


  • PLZEŇ 6.-12.3.2023 - Týdenní dětská KUK herna v DEPO2015


Vstupenky pořídíte online s rezervací na konkrétní den a určité časové okno. Omezená kapacita zajistí dostatečný prostor pro bezpečnou hru batolat v prostoru.


Vstupné na jarní plzeňský KUK je 60,- za dospělého návštěvníka a 120,- za dítě.


Herna je primárně určena dětem do 3 let věku. Vstup starším sourozencům není zakázán, ovšem je třeba myslet na bezpečnost nejmenších a chování starších dětí návštěvě herny přizpůsobit.


  • PRAHA 25. - 26. 3. 2023 - Cirkusová herna a workshopy pro děti do 3 let

  • PRAHA 13. - 14. 4. 2023 - KUK na Vyšehradě


KDO POŘÁDÁ KUK FESTIVAL


Organizátorem KUK festivalu je nezisková organizace Damúza, podporující talentované studenty herectví DAMU a jejich absolventy, kteří se podílejí na jednotlivých divadelních představení pro děti i dospělé, kterých mají v repertoáru okolo dvaceti.

 

Přihlaste se k odběru novinek a dostávejte tipy na výlety a zábavu s dětmi v ČR i zahraničí do vašeho mailu.

Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page