top of page

Obludiště - dětský přírodní park plný zábavy na jihu Čech

Tápete, kde zabavit malé i velké? Vydejte se do přírodního bludiště v Jižních Čechách.


Na našem posledním výletu Dováděníku na cestách jsme se vydali prozkoumat kousek Jižních Čech. Narazili jsme na bezva místa, která rozhodně nemohou zůstat bez povšimnutí. Tím nejúžasnějším z nich byl právě areál přírodního bludiště v Dolní Pěně zvaný Obludiště.


Co tu na vás čeká v Obludišti


Hlavní atrakcí areálu je přírodní bludiště z keřů, ve kterém je vašim úkolem najít 6 dřevěných soch, opsat z každé slovo a z jednotlivých slov následně poskládat přísloví. TI přesto, že k bludišti obdržíte mapu, orientace v prostoru není žádný med a bloudění se zřejmě nevyhnete.

Tato atrakce je jako jediná v areálu zpoplatněná. Určitě doporučujeme si bloudění vyzkoušet. Je to zábava a zároveň podpoříte majitele, který k bludišti poskytuje i spoustu zábavy, kterou si vaše děti mohou užít zdarma.

 

Máte rádi výzvy? Pořiďte svým dětem Dováděník. Originální zážitkovou knížku nejkrásnějších dětských zážitků.

Zadejte kód LETO a poštovné máte při nákupu nad 800,- zdarma - pozor jen do konce prázdnin!

 

Další atrakce


V areálu najdete krásné dětské hřiště s dvěma "lanovkami", klouzačkou i podzemní trubkou, pumpu s korýtky na hraní s vodou i pískovištěm pro nejmenší. To vše v těsné blízkosti příjemného posezení s občerstvením. Dát si můžete pivko, limču, nanuka nebo třeba domácí burger.

Máte-li línější náladu, jistě oceníte i množství houpacích sítí a zahradních postelí, ze kterých krásně vidíte na část dětského hřiště.

Další nepochybně zajímavou atrakcí jsou dva provazové vory, na kterých můžete závodit s přáteli v přejezdech přes vodu, štafetě, nebo si jen tak užít jízdu po vodě s dětmi.

V neposlední řadě vás také jistě zabaví dvě kuličkové dráhy nedaleko hlavního zázemí. Můžete tu použít vlastní kuličku nebo si v automatu koupit za 50,- dřevěnou na místě.

Areál nás velmi příjemně překvapil svou hravostí a možnostmi. Pokud byste se tu dostatečně nevyhráli, pak se tu nabízí bezva možnost návštěvy nedaleko vzdáleného Zoo Parku na Hrádečku, kde si jistě užijete zbytek dne. My jsme bohužel z důvodu deště neměli možnost tuto atrakci navštívit.



Líbil se vám článek? Přihlaste se k odběru novinek a žádné další zajímavosti vám neuniknou.


Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page