top of page

Dinosauria muzeum v Praze

Odměňte sebe i své děti formou interaktivní zábavy a nahlédněte do světa dinosaurů blíže, než kdy předtím. Originální kostry skutečných vymřelých tvorů i věrné makety jejich děsivého zjevu, to je nové interaktivní dinosauří muzeum.

 

Jen pár kilometrů od letiště Václava Havla vyrostl nový outlet shop Pop Airport, kde se můžete kromě levných nákupů těšit také na rodinnou zábavu mezi kterou najdete mimo jiné i interaktivní dinosauří muzeum.


Jak se nám tu líbilo, na co se můžete těšit?


Hned při vstupu do muzea na vás čeká tajemná ponurá atmosféra plná světel, která vás uličkou plnou starověkých kreseb dovede do hlavní výstavní haly, které dominuje originální obří kostra Brontosaura.



Na malé dítě může být vstupní část možná trochu strašidelná, ale jde jen o pár kroků, než se dostanete do otevřeného prostoru hlavní haly, která je o poznání lépe osvětlená.



Celá expozice je rozdělena do několika tematických sekcí, ve kterých se můžete těšit na zajímavé informace v interaktivním podání, dětskou zábavu, výstavu hornin, foto místnost i zábavnou místnost pro děti.



Aktivit tu ve výsledku není zase tak mnoho, ale jsou poutavé a nevšední, takže jsme se tu dokázali zabavit celkem na dlouhou dobu.



Kromě Brontosaura se můžete těšit také na originální kostru Triceratopse a v sekci vodního světa také na dva originály kdysi žijících podmořských tvorů.


Zajímavé informace o nich se dozvíte na nedaleké interaktivní obrazovce. Celou atmosféru pak krásně dotváří moderní technologie promítající na okolní stěny pohyblivý podmořský svět.



Těšit se můžete také na detailně zpracované věrné modely dinosaurů obřích rozměrů.



Myšleno je tu i na děti a ostatní hračičky. Jedna místnost je tu věnována foto koutku a filmovým efektům, v další najdete dětskou jeskyni s průhledy, kterými můžete sledovat legrační dinosaury v lidských rolích.



Také si tu můžete zaskotačit před interaktivní obrazovkou nebo popustit uzdu své fantazie při vybarvování dinosaurů.



TIP: Právě foto koutek může být skvělým místem pro vytvoření vzpomínkové fotky do Dováděníku, v jehož školácké verzi si tak děti mohou odškrtnout úkol Návštěva zábavního parku.



V Dinosauria muzeu na vás samozřejmě čeká i spoustu vzdělání v podobě informačních aktivit propojených moderními technologiemi, tak aby dokázali zaujmout nejednoho diváka.



A jste-li nadšenci geologie, pak si vyšetřete další fůru času na prohlídku další oddělené místnosti věnující se nerostům všemožných tvarů a velikostí.



Kromě návštěvy samotného muzea je tu nabízen také další program v podobě virtuální reality. Vstupenky sem se ale pořizují samostatně.


Zkrátka pokud vás dinosauří svět alespoň trochu zajímá, pak si tu jistě přijdete na své.


Za Dováděník návštěvu určitě doporučujeme a přejeme příjemnou zábavu.




Bavte se a inspirujte každý den 

Sledujte naše sociální sítě a žádná legrace vám už neunikne.

  • Facebook
  • Instagram
mesic.png

Co by měly děti zažít dřív, než půjdou do školy?

Odpověď Vám přináší DOVÁDĚNÍK

Originální dárek s celoživotní hodnotou

hvezdy.png
hvezdy.png
hvezdy.png
bottom of page